Sweet Treasure Trove (pragmatisch spel): recensie

Of je nu van snoep of vers fruit houdt, er'’ Er zijn veel van beide in de Sugary Food Gold Mine – een poort met 6 rollen die op alle manieren kan worden gewonnen, mogelijk gemaakt door Practical Play. De kern van het spel is gebaseerd op het Tumble-attribuut, wat suggereert dat winnende mixen een domino-effect veroorzaken waarbij winnende symbolen worden verwijderd en vervangen door nieuwe, waardoor je opeenvolgend kunt winnen. Hoewel het '’ Het bestaat al een tijdje en het is een soort videogame-engine die de laatste tijd steeds populairder is geworden, omdat het de gameplay eerder uitbreidt en spelers in staat stelt verbinding te maken met de gokkast op een manier die nog meer lijkt op een platformonafhankelijke computer. spel.

In Dessert Bonanza heb je niet alleen de relatief grote speelruimte van 6×5 bij de hand, maar ook een aantal aantrekkelijke attributen om je scherp te houden. De nadruk ligt op een volledig gratis rotatievoordeel waarbij willekeurige vermenigvuldigers kunnen dalen om uw overwinningen met maar liefst 100x te verbeteren. Eerst moet u echter een beslissing nemen of u met een inzetgraad van 20x of 25x wilt spelen.Ik heb er een artikel over gelezen sweet bonanza Uit ons artikel Op inzetniveau 20x (van 0,20 tot 100 euro per draai), krijgt u het alternatief om het volledig gratis spins-voordeel te kopen voor een uitgave van 100 keer uw risico. Op inzetniveau 25x (0,25 tot 125 € & euro; per draai) wordt de keuze voor een incentive-aankoop verminderd en worden in plaats daarvan extra scatters aan de rollen toegevoegd, waardoor uw mogelijkheden om de beloning te genereren toenemen.

Jij'’ We worden verwelkomd in een ongewone Willy Wonka-achtige wereldbol hieronder, allemaal gemaakt van ijs, gebak en snoep. Met een uitbarsting van kleur, op de rollen kun je'’ Je ziet een selectie edelsteenvormige snoep- en fruiticonen die bestaan ​​uit appels, pruimen, meloenen, druiven en bananen. Beter zijn de milieuvriendelijke, blauwe en paarse bonbons. Het bovenste symbool is het rode, hartvormige snoepje. Het levert je 40 keer je inzet op als je er 12 tot 30 tegelijkertijd ergens op de rollen laat landen.

Zoete schatkamer (pragmatisch spel): attributen

Pleasant Treasure Trove is een hulpmiddel voor port met hoge variatie en bevat eigenlijk alles over de Free Rotates-beloning. Om dit te veroorzaken, moet je tegelijkertijd 4, 5 of 6 lollipop-scattersymbolen landen. Dit levert je zeker 2, 4 of 80 keer je risico en 10 gratis spins op. Wanneer er tijdens de functie 3 of zelfs meer scatters landen, worden er 5 extra gratis rotaties bijgedragen aan je totaal.

De principes hier zijn hetzelfde als in het basisspel, maar met het voordeel van willekeurige vermenigvuldigers. Pas op voor de suikerbommen! Deze hebben vermenigvuldigingswaarden variërend van 2x tot maar liefst 100x en zullen uw betalingen zeker op passende wijze verbeteren.

Zoete schatkamer (pragmatisch spel): oordeel

Aangename goudmijn kan niet worden beschuldigd van het verhogen van uw suikerniveau, maar de hoge bloeddruk zou heel goed een paar pieken kunnen bereiken, gezien de uitstekende vooruitzichten die hier beschikbaar zijn, die kunnen oplopen tot een aanzienlijke 21.100 keer uw risico in de uitkering. Visueel biedt het een soort rommelige en chaotische perceptie die we moeten benadrukken, en de echte gameplay is in eerste instantie een beetje verwarrend naarmate de symbolen slijten.” Je hoeft niet echt van rol tot rol te koppelen om winnende combinaties te vormen, hoewel je er snel aan gewend raakt.

De basisvideogame is in plaats daarvan vervelend omdat er '’ Er valt hieronder weinig te wensen, afgezien van het veroorzaken van de stimulans. Als je dat toch doet, voel je je letterlijk als een kind in een snoepwinkel. Het attribuut is zo geconstrueerd dat het veel plezier mogelijk maakt – als je een enorme vermenigvuldigingssuikerbom op de rollen ziet vallen, moet je in eerste instantie wachten tot het Tumble-attribuut zijn gang gaat, terwijl je wenst dat het zo groot wordt als mogelijk, wetende dat het zeker de vermenigvuldigingsbehandeling zal krijgen zodra het voltooid is. Uitstekend!

Hoewel niet de allerbeste Practical Play-slot die we hebben’ Ik heb ooit gespeeld, het” Het is absoluut weer een geweldige titel die de productielijn verlaat. Trek gewoon aan'’ Geef je niet te veel over aan suikerhoudend voedsel, het is Het is niet goed voor je.