Відважні вчені з'ясували, яке порно заводить вас найшвидше!

Виявляється, не всі відео з позначкою XXX однаково ефективні!

Типовий час, проведений користувачем на веб-сайті Pornhub, —– 9 хвилин 20 секунд. Вчені виявили чіткий зв’язок між темою відеороликів і розміром перегляду. Відео “—; Літній хлопець – молода дівчина” дивляться в середньому 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд набагато довше, ніж аналітичний стандарт. Після цього, у порядку спадання, йдуть відеоролики з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд) , гей-порно (10 хвилин 36 секунд), аматорське порно (10 хвилин 19 секунд).

Інші жанри набрали нижчого рівня. Наприклад, ролики з ректальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, ролики з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійське порно —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбійське відео зі страпоном —– 8 хвилин 1 секунда. А от відеоролик із рудоволосими жінками отримав найменше часу: зазвичай його дивляться 6 хвилин 35 секунд.Читайте тут порнобольшие члены На нашому сайті

З огляду на основні міркування, найдивовижнішим був відеокліп із рудоволосими жінками. Наближення до нього, завдяки гікам і різним іншим ботанам, хентаю, відео з тренінгами і дівчатами з маленькими грудьми. Пол Браянт, професор медицини в коледжі Індіани (США), пояснює це однією з найбанальніших фізіологій. На підсвідомому рівні молоді та плідні самки, які здатні створювати відмінну ікру, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub додатково підрахував, скільки часу місцеві жителі різних країн витрачають на джерело. Так, за тривалістю часу —– японці (11 хв. 19 сек.), на другому місці —– араби (10 хв. 14 сек.), домовласники Росії на 6 місці з 9 хв. 19 сек. Найшвидші – громадяни країн Латинської Америки з 7 хвилинами 23 секундами.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви точно зрозумієте, який фільм вам варто завітати до себе вдома, щоб не нарватися на відмову!

Ми не знаємо, як ви провели вихідні, але знаємо, що в цей час робили експерти Pornhub: вони ретельно готували статистику. Результат – підсумкові таблиці, які показують, які стилі порно є особливо популярними серед жінок у різних країнах.

Останнім часом відео в групі «лесбіянок» фактично постійно тримали руку в апеляції. І Pornhub правильно стверджує, що це здебільшого завдяки жіночій аудиторії. Жінки дивляться ці відео на 151% частіше, ніж чоловіки. Тривожний дзвінок!

Варто пам’ятати, що смаки відрізняються від країни до країни. Так, наші співвітчизники віддають перевагу відео категорії «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, слідуючи цій логіці, російським жінкам повинен подобатися «секс з ведмедями і балалайками», але ми вважаємо за краще не розглядати це.

Вісім найвідоміших груп: «лесбіянки», «хентай», «секс з чорними», «ректальний секс», «секс з індіанцями», «аматорське порно», «мілф», «секс з азіатами.

Є дані для окремих країн. Таким чином, у США жінки на 102% частіше захоплюються відеороликами в класифікації «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії мають 31% шансів побачити «жорстокий секс», канадські жінки обирають «секс утрьох» у 36% випадків, француженки бачать відео в класифікації «рогоносців». аж на 103% частіше, ніж в інших країнах, а серед жителів Німеччини особливою популярністю користується відеоролик «фут-фетишизм» (і це сильні 165%).

Згідно з цим цікавим фактом, жінки на 714% частіше, ніж решта земної кулі, шукають відео за запитом «секс з росіянами», і, очевидно, ми повністю підтримуємо такий патріотизм. Також бажано надавати відео в класифікації “фут-фетишизм”. та “інтернет-відеокамера”.

Друга частина дослідження була спрямована на вікову кореляцію. Виявилося, що те, яку порнографію віддають перевагу жінкам, залежить не лише від раси, але й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– «подвійне проникнення» (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорське порно (+39% )55– 64 роки– ; порнографія в дизайні 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручна робота» (+143%)